Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Estland

Spabehandlingar, fin natur, historiska sevärdheter och vacker arkitektur är några av sakerna du får uppleva på en resa till Estland. Det är dessutom ett prisvärt land och här kan du unna dig lite extra lyx.  

Tallinn är förstås den mest berömda staden i Estland och en populär destination. Den medeltida Gamla stan är välbevarad och präglas av pittoreska kullerstensgator, historiska byggnader, hantverksbutiker och mysiga små kaféer.

Ö-rikt land

Det finns över 2000 öar i Estland. Ulfsö, Prangli och Nargö ligger utanför huvudstaden och hit tar du dig med båt på ungefär en timma. Dessa öar bjuder bland annat på orörda stränder och fina tallskogar.

Reser du sydväst hamnar du i trevliga Hapsal, en populär badort på sommaren. Även staden Pärnu är en kuststad med en underbar strand, pittoreska pastellfärgare hus och ett pulserande nöjesliv. De båda städerna är populära spadestinationer

Du som söker efter lugnet reser med fördel till Ösel, bara 10 mil bort från Gotland. Den vackra naturen (inte helt olik den gotländska), de mysiga byarna och den trevliga staden Kuressaare är några av anledningarna till varför ön är så populär. Perfekt för en cykelsemester!

Huvudstad: Tallinn

Tidsskillnad: +1 timme

Flygtid: Ca 1 timme

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Estniska

Boka din resa till Estland

Tips och inspiration om Estland

Andra resmål i Estland

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.