Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Tallinn

Upplev mysiga kullerstensgator, gulliga kaféer och historiska sevärdheter under en resa till Tallinn. Estlands huvudstad är prisvänlig, trivsam och precis lagom stor. 

Tallinn är en välbevarad medeltida stad med en lite nostalgisk atmosfär. Besök Nevskij-katedralen, en sagolikt vacker kyrka som ligger på Domberget, där du också får en fin utsikt över staden. Ta dig till Vanalinn (Gamla stan) genom den vackra Viruporten. Området präglas av mysiga små gränder och vackra medeltida hus. Här hittar du även det berömda Rådhustorget med folkvimmel och uteserveringar.

Anrika kaféer & smarriga bakverk

Missa inte den gulliga Katarinagången där du hittar många butiker med hantverksförsäljning. När benen börjar tröttna ska du slå dig ner på det anrika kaféet Maiasmokk som öppnade redan 1864. Beställ in en kopp kaffe och ett smarrigt bakverk för att fylla på krafterna.

Varför inte unna dig en härlig spabehandling? Ett hett tips är gå till Aqua Spa, en anläggning med stora bassänger, olika typer av bastu och massagebehandlingar. Under en resa till Tallinn kommer du garanterat att njuta! 

Land: Estland

Tidsskillnad: +1 timme

Flygtid: Ca 1 timme

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Estniska

Boka din resa till Tallinn

Tips och inspiration om Tallinn

Andra resor till Tallinn

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.