Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resor till Finland

Boka din nästa resa till Finland, landet som för många är synonymt med ”De tusen sjöars land”, bastubadning, Mumintroll och magiska norrsken. I Finland finns det en stor variation på resmål och här hittar du enkelt något som passar för hela familjen. Landet är dessutom perfekt för både en vinter- eller sommarsemester.

Trendig huvudstad

Huvudstaden Helsingfors sägs vara en mix av Sverige och Ryssland med närheten till vattnet, den tjusiga arkitekturen och renligheten. Staden är främst känd för att vara en innovativ kulturstad och här finns dryga 70 museum där du kan betrakta både klassisk och modern konst. Är du konst- och arkitekturintresserad får du inte missa museet, Kiasma.

Härliga familjeaktiviter

Reser du med mindre barn är en tur till Muminvärlden som ligger i Nådendal, ett måste. Här får du chansen att krama de gosiga mumintrollen, se teaterföreställningar, besöka Muminhuset och massa andra saker. Här är det inte bara barnen som har roligt, Muminvärlden är även en nostalgisk och härlig upplevelse för vuxna.

Vill du uppleva en annorlunda jul? Då bör du åka till lappländska Rovaniemi, känd som jultomtens hemstad. Gör ett besök i Santa Claus Village och träffa både jultomten i egen hög person och hans glada medhjälpare som arbetar febrilt i tomteverkstaden för att alla världens barn ska få sina julklappar i tid.

Storslaget vinterlandskap

I finska Lappland och runtom Rovaniemi är det stor chans att du får uppleva ett äkta norrsken, ett minne för livet. Allra vackrast är det att ge sig av lite utanför staden, bland öppna snöfält och skogstäta berg.

Finland är perfekt för en rundresa, boka därför en egenpaketerad resa och njut av friheten att själv kunna välja flyg och hotell anpassat efter din drömresa.  

Huvudstad: Helsingfors

Tidsskillnad: + 1 timme

Flygtid: Ca 1 timme

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Finska, svenska

Boka din resa till Finland

Inspiration om Finland

Andra resor till Finland

Andra resmål i Finland

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.