Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Förenade Arabemiraten

Boka en resa till Förenade Arabemiraten och upplev lyx utöver det ordinära. Landet är ett av världens rikaste och lockar inte enbart med puderfina stränder och korallblått hav utan också ett intensivt stadsliv och en värld full av aktiviteter.

Förenade Arabemiraten präglas av modern arkitektur i form av höga skyskrapor, exklusiva hotell och storslagna shoppingcenter. Samtidigt är det ett exotiskt resmål som bjuder på en orientalisk mystik. Du som väljer att resa till Förenade Arabemiraten kan beskåda mäktiga moskéer och palats, handla lokala varor på livliga arabiska basarer och åka ut i öknen.

Populära Dubai

Den mest välbesökta orten är Dubai. I den fartfyllda metropolen är allt möjligt - vad sägs om att åka skidor inomhus eller färdas nedför en hisnande vattenrutschkana bland hajar? Missa inte att åka upp till observationsdäcket i skyskrapan Burj Khalifa och beskåda den spektakulära utsikten över staden. Pruta på autentiska marknadsplatser tillsammans med lokalbefolkningen, besök stora shoppingcentrum eller testa på Dubais lokalsport kamelpolo.

Huvudstaden Abu Dhabi

Du som letar efter ett lite lugnare tempo åker med fördel till Emiratens huvudstad Abu Dhabi. Här kan du beundra den vackra solnedgången vid strandpromenaden Corniche eller besöka en av världens största moskéer, Sheikh Zayed.

Huvudstad: Abu Dhabi

Tidsskillnad: +3 timmar

Flygtid: Ca 8-11 timmar

Valuta: Arabiska Dirham (AED)

Officiella språk: Arabiska

Populära resmål i Förenade Arabemiraten

Andra resmål i Förenade Arabemiraten

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.