Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Sharjah

Vill du bo lyxigt, njuta av härliga soliga dagar på stranden och uppleva historiska sevärdheter? I så fall ska du resa till Sharjah, kulturhuvudstaden i Förenade Arabemiraten.

I Sharjah finns det många fina hotell att välja på och den kritvita sandstranden är som gjord för sol- och baddyrkaren. Men staden bjuder på mycket mer än solstrålar - här finns också många intressanta museer, konstgallerier och moskéer. Den historieintresserade ska inte missa stadens arkeologiska museum. Den vackra moskén Al Noor ligger i området Al Majas vid hamnen och är också ett populärt område att vandra runt i.  

Sharjah är perfekt för dig som gillar shopping. Ett besök på marknaden Blue Souk är en härlig upplevelse. Här kan du handla exotiska varor som kryddor, smycken och mattor men också elektronik och prylar från över 600 olika butiker.

Reser du med barn? Missa inte ett besök på djurparken Wildlife Center några mil utanför staden.

Njut av god mat i Al Qasbah 

Ett trevligt område som är bra när det är dags att äta är Al Qasbah. Här hittar du även butiker och många trevliga kaféer där du kan smaka på turkiskt kaffe. Sharjah är ett alkoholfritt Emirat, vilket gör det till ett perfekt resmål om du bara vill ta det lugnt och njuta av god mat. Vill du ta ett glas vin eller uppleva pulsen så ligger metropolen Dubai endast 17 kilometer bort. Här kan du besöka den häftiga skyskrapan Burj Khalifa, åka skidor inomhus eller shoppa loss i Mall of the Emirates.

Land: Förenade Arabemiraten

Tidsskillnad: +3 timmar

Flygtid: Ca 9,5-13,5 timmar

Valuta: Arabiska Dirham (AED)

Officiella språk: Arabiska

Boka din resa till Sharjah

Andra resor till Sharjah

Andra resmål i Förenade Arabemiraten

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.