Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Cannes

Vill du sola dig i stjärnglans, dricka champagne och dansa natten lång på klubbar? Eller kanske bara njuta av god mat och det franska vardagslivet på Franska Rivieran? Boka då en resa till Cannes.

Film, sol & lyx

Staden är mest känd för sin stora filmfestival i maj då världens filmstjärnor samlas för att trängas på den röda mattan. Men Cannes är en riktig pärla även övriga veckor på året. Solsäkert, mysigt och lite lagom festligt. På Cannes strandpromenad, La Croisette, står lyxhotell, kasinon och restauranger på rad. Eleganta Cannes erbjuder naturligtvis ett brett utbud av shopping; butiker som säljer allt från exklusivt mode till klädmärken som passar de flestas plånböcker. Den främsta shoppinggatan heter Rue d’Antibes.

Inte långt från Croisetten ligger gamla stan, Le Suquet, med sina mysiga caféer, restauranger och marknaden Marché Forville.

Runt omkring Cannes finns många andra guldkorn som badorten Antibes, charmiga Nice eller öarna Iles de Lérins. Perfekta utflyktsmål för dig som vill se mer av Franska Rivieran.

Land: Frankrike

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Flyg till Nice. Ca 3-5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Franska

Boka din resa till Cannes

Andra resor till Cannes

Andra resmål i Frankrike

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.