Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Nice

Vill du resa till Nice? Här hittar du tips och inspiration inför din resa. Av alla orter längs den Franska Rivieran är Nice den mest pulserande, kulturella och varierade staden. Här finns en sju kilometer lång strand, ett rikt nöjesliv, lyxvillor, museer, shoppingstråk och många restauranger som stolt bär den lokala matkulturen på sina axlar. Kort sagt, Nice är ett perfekt val om man vill kombinera ett skönt stadsliv med slappa stranddagar.

300 soldagar om året

Se hur vågorna slår in mot stranden medan du promenerar på den palmbeströdda Promenade des Anglais. Nice har över 300 soldagar om året och det inbjuder såklart till ett härligt uteliv. Ät en läskande glass på Rue Masséna, sök skuggan i en av Nice välskötta parker och flanera på trånga gator bland barockkyrkor, souvenirbutiker och uteserveringar i charmiga Vieux Nice.

En glittrande Riviera

När du längtar efter att se mer av den glittrande Rivieran kan du antingen åka västerut mot Antibes och Juan-les-Pins samt charmiga Cannes. Åt andra hållet rekommenderar vi den fantastiskt vackra tågsträckan som går in i Italien. Här gör tåget täta stopp; hoppa av i Monaco och titta på lyxyachter i hamnen eller varför inte ta en paus i citronstaden Menton? Många fransmän väljer att resa över gränsen till italienska Ventimiglia för att shoppa på fredagsmarknaden och äta god mat.   

Land: Frankrike

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 3-5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Franska

Boka din resa till Nice

Andra resor till Nice

Andra resmål i Frankrike

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.