Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

Resor till Paris

Romantiska promenader vid Seine, shopping i modebutiker eller kulinariska äventyr i Le Marais. Välkommen att boka en resa till Paris och hitta dina egna favoriter.

Paris är en världsmetropol med ett hjärta som bultar för mat, konst, litteratur, mode och historia. Detta är verkligen livsnjutarnas stad och guldkornen är många. Ta hissen upp i det 300 meter höga Eiffeltornet, njut av utsikten från Notre Dame och hänförs av Mona Lisas gåtfulla leende på Louvren.

Upplev lite mer i Paris. Se klassisk kabaré på Moulin Rouge, åk på en guidad tur genom Paris eller tillbringa en dag på Disneyland.

En välbesökt begravningsplats

Missa inte heller ett besök på den berömda kyrkogården Père Lachaise där världens mest besökta begravningsplats finns; The Doors sångare Jim Morrisons grav. Här vilar också storheter som Edith Piaf, Chopin och Oscar Wilde.

Spännande stadsdelar

I Paris finns det gott om sevärdheter, men passa också på att lära känna stadens många ansikten i form av stadsdelar med skiftande karaktär. Vandra runt i Montmartres bohemiska kvarter, fönstershoppa bland lyxbutikerna på pampiga paradgatan Champs-Elysees, gå på jazzklubbar i de latinska kvarteren eller shoppa kläder och upptäck fantastiska restauranger i Maraiskvarteren.  

Land: Frankrike

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 2,5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Franska

Boka din resa till Paris

Andra resmål i Frankrike

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.