Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Frankrike

Funderar du på att resa till Frankrike så hittar du våra bästa tips här.

Snötäckta alptoppar, doftande lavendelfält, heta stränder, grönskande vindistrikt och brusande storstäder. Frankrike erbjuder en spännande bredd och variation. Lägg därtill att fransmännen lyckas med det mesta när det gäller matlagning, vin, konst, kultur och mode. Voilá, det här är helt enkelt ett land som förtjänar många besök.

Dramatiska landskap

I norr finns Bretagne och Normandie som har ett dramatiskt landskap med stränder, klippor, pittoreska byar och gröna kullar. I söder finns ett pärlband av badorter längs Franska Rivieran. Nice, Cannes, Menton – charmiga städer som bjuder på stora doser av sol, ljumma havsvindar och stjärnglans. Strax intill ligger magiska Provence där du kan besöka vingårdar och bli förförd av det provencalska köket. För vinkonnässören lockar kanske Alsace eller Bordeaux.

Modestaden Paris

Om du vill uppleva det senaste inom modevärlden, försjunka i konstskatter på museum eller bara ta del av ett pulserande franskt stadsliv så är naturligtvis Paris ett givet mål för din resa. Vandra längs Seine, beundra utsikten från Notre Dame eller leta upp en plats på en trång bistro där du kan njuta av god mat och trevligt Parissällskap.

Huvudstad: Paris

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 2,5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Franska

Populära resmål i Frankrike

Inspiration om Frankrike

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.