Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Grekland

Grekland – tavernor med rutiga dukar, oändliga stränder, vitkalkade hus och vinodlingar. Att resa till Grekland har blivit en semesterfavorit för många soltörstande svenskar. Både på fastlandet och öarna kan du hitta dina egna pärlor; kanske en undangömd badvik eller en restaurang som serverar den perfekta souvlakin?

Aten är en myllrande storstad och ett perfekt resmål för dig som vill äta gott och uppleva fantastiska sevärdheter, här finns Akropolis och den mysiga stadsdelen Plaka.

Upptäck den Grekiska ö-världens pärlor

För dig som längtar efter sol och bad finns hela Greklands underbara ö-värld att tillgå, där varje ö erbjuder sina egna speciella guldkorn. Populära Kreta lockar med det magiska Knossospalatset och den lilla ön Elafonissi vars sagolika strand ståtar med kritvit sand och turkosskimrande vatten. Semesterklassikern Rhodos har bra stränder där barnvänliga Tsambika beach sticker ut som en av de finaste.

Att båtluffa är ett härligt sätt att upptäcka den spektakulära ö-gruppen Kykladerna. Upplev trendiga Mykonos, vulkanön Santorini och strandparadiset Naxos.

Oavsett om du väljer att resa på egen hand eller med charter så stillar Grekland allas längtan efter sol och salta bad.

Huvudstad: Aten

Tidsskillnad: +1 timme

Flygtid: Ca 3,5 - 4 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Grekiska 

Boka din resa till Grekland

Härliga öar

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.