Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Rhodos 

Boka en resa till Rhodos och unna dig välsmakande grekisk mat, skön avkoppling på beachen och härliga utflykter. På denna underbara Medelhavsö finns det gott om både sand- och klapperstensstränder, det är bara att välja och vraka!

Genuint och mysigt

I pittoreska Rhodos stad kan du upptäcka historiska sevärdheter och strosa runt i världsarvslistade Gamla stan. Stadskärnan är oerhört vacker och här hittar du mängder av kaféer, små gränder och marknadsstånd. Missa inte de judiska kvarteren samt den kullerstensbelagda Riddarnas gata som härstammar från 1300-talet.  

Ett litet paradis

På Rhodos finns många fina små byar, däribland idylliska Lindos som är känd för sina vitkalkade hus och trånga gränder. Hit reser många för att beundra utsikten och det antika templet på Akropolisklippan, men också för att njuta av några av Rhodos fina stränder, till exempel Megali Paralia och Lindos Pallas.

Ett annat trevligt utflyktsmål är halvön Prasonisi som ligger på Rhodos sydligare delar. Stranden här är särskilt populär bland surfare och i den närmaste byn, Kattavia kan du äta på en härlig taverna och handla souvenirer.   

Skräddarsy din resa och boka ett flyg och hotell som passar just dig. Med en egenpaketerad resa bestämmer du själv hur många dagar du vill vara borta.

Land: Grekland

Tidsskillnad: + 1 timme 

Flygtid: Ca 4-4,5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Grekiska

Tips och inspiration

Andra resmål i Grekland

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.