Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Holland

Boka en resa till Holland och upplev charmiga städer, kanaler och oändliga tulpanodlingar.

De flesta tänker nog på Amsterdam när Holland förs på tal i resesammanhang. Inte så konstigt med tanke på att Amsterdam är en guldgruva när det kommer till konstmuseum, bra butiker, kaféer och klubbar. Att staden dessutom är som tagen ur en sagobok med sina kanaler och charmiga gränder gör ju det hela bara ännu bättre. Men i Holland finns också mycket annat att upptäcka. Landet odlar till exempel en imponerande stor mängd tulpaner. Trädgårdsintresserade rekommenderas därför att göra ett besök på våren. I parken Keukenhof, utanför staden Lisse, finns landets mest färgstarka vårattraktion och hit vallfärdas människor för att njuta av blomsterprakten.

Upptäck Holland på en cykel

Landskapet i Holland är platt och därmed utmärkt lämpat för en cykelsemester. Förutom Amsterdam så finns det en rad trevliga städer att upptäcka. Kanalstäderna Haarlem och Utrecht är väl värda ett besök. I den söta lilla staden Edam kan du provsmaka ostar och universitetsstaden Leiden bjuder på en trevlig miljö att flanera i med många kanaler, broar och kaféer.

Huvudstad: Amsterdam

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 2 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Nederländska

Storstadsfavorit

Andra resmål i Holland

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.