Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Indonesien

Boka en resa till vackra Indonesien och se fram emot fantastisk natur, drömlika stränder och spännande kultur. Landet som gränsar till Australien, Filippinerna och Malaysia består av runt 13 000 öar, men endast hälften av dessa är bebodda.

Bali är en av Indonesiens populäraste öar. Här finns tropisk regnskog med ett rikt djurliv, vulkaner och vackra gröna risfält. I staden Ubud är den balinesiska kulturen märkbar – här kan man handla traditionellt hantverk och se på dansföreställningar i hindutempel.

Vill du åka till några av Indonesiens andra vackra öar så kan vi tipsa om Sumatra, Java och Borneo. Den sistnämnda är världens tredje största ö och tillhör Indonesien, Malaysia och Brunei. Här kan du utforska nationalparker, regnskog och mängder av djur- och växtarter. Åker du till ön Lombok som ligger öster om Bali, får du inte missa en tur till Giliöarna – ett paradis för dig som gillar att snorkla. På de tre öarna Gili Trawangan, Gili Menooch Gili Air är inga motorfodorn tilltåtna, vilket är perfekt för den som letar efter avkoppling.

Till Indonesien kan du åka året om, tack vare det jämna klimatet som ligger på mellan 23-31 grader. 

Huvudstad: Jakarta

Tidsskillnad: +6 till +8

Flygtid: Ca 18-22 h

Valuta: Indonesisk Rupie (IDR)

Officiella språk: Indonesiska (bahasa indonesia) och Javanesiska

Strandparadis

Andra resmål i Indonesien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.