Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Bali

Upplev fantastiska stränder, grönskande natur och avslappning under en resa till Bali. På Indonesiens mest populära ö kan du utöva yoga på en strand i solnedgången eller surfa vid den berömda stranden Kuta Beach. Till Bali kan du resa året om – här ligger dagstemperaturen på runt 30 grader. Perioden maj till augusti är dock allra mest populär då det regnar minst.

Ubud är centrum för den balinesiska kulturen och här kretsar mycket kring det andliga. På Bali finns det mängder av tempel och i vardagslivet är det viktigt med olika ceremonier. En majoritet av befolkningen har balinesisk hinduism som religion och här finns det en tro på att varje del av naturen har en kraft. Ubud ligger i bergen och här kan du se fram emot oförglömliga naturupplevelser i form av regnskog och magiska gröna risfält. På Ubud Art Market som är öppen dagligen handlar du hantverk, kläder och accessoarer som till stor del är tillverkade i byarna omkring. På kvällen ska du inte missa att se en traditionell dansföreställning i något av alla tempel. Njut av musik, färgstarka dansare och eldshow!

Bali pryds av vita paradisstränder i söder och det är denna del som är allra mest populär bland turister. Letar du efter de lite mer oexploaterade delarna ska du bege dig till Lovina, Candidasa eller Amed i norr. Här är det kultur och natur som lockar. Missa inte att besöka det häpnadsväckande vattentemplet Pura Ulun Danu Bratan. Österut hittar du det största och heligaste templet Pura Besakih, Templet ligger vackert beläget bland risfält, berg och åar.  

Land: Indonesien

Tidsskillnad: +7

Flygtid: Ca 17-21 h

Valuta: Indonesisk Rupie (IDR)

Officiella språk: Indonesiska

Strandparadis

Andra resor till Bali

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.