Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Irland

Letar du efter vacker natur, gästfria människor, mysiga pubar och intressant historia ska du boka en resa till Irland. Landet har den perfekta kombinationen av charmiga kulturstäder som Dublin, Cork och Galway men också natursköna områden som Connemara, Lakes of Killarney och Dinglehalvön.

Flyg till Dublin och upplev storstadskänsla i en stad som är liten nog att upptäcka till fots. Missa inte ett besök i livliga Temple Bar med pubar, restauranger och gatumusikanter. Bege dig till Guinness Storehouse och provsmaka den berömda ölen medan du beskådar en panoramavy över staden. Shoppa i de stora varuhusen på Henry Street för att sedan ta en paus i parken St Stephen's Green

Har du möjlighet hyr du bil och beger dig västerut mot mysiga Galway. Staden präglas av de små pittoreska gågatorna och dess trevliga läge vid kusten. Slå dig ned på en fiskekrog och beställ in stadens kända ostron. Besök puben Tig Cóilí på huvudgatan, på sommaren ringlar folk utanför dörrarna för att lyssna på irländsk folkmusik och ”have a craic” (ett uttryck som ofta används för att beskriva en bra kväll på puben).

Enastående utsikt på Irlands västkust

Den vackra irländska västkusten bjuder även på de berömda Cliffs of Moher. Klipporna är inget för dig som har svindel men utsikten är enastående. I närheten ligger den färgglada byn Doolin dit turister åker för att uppleva den världskända folkmusiken. Norrut ligger den vackra halvön Connemara med ett dramatiskt landskap som är prytt av vita får. Missa heller inte ett besök på det sagolika gamla slottet Kylemore Abbey.

Huvudstad: Dublin

Tidsskillnad: -1 timme

Flygtid: Ca 2,5-5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Iriska & Engelska

Boka din resa till Irland

Populära resmål

Andra resmål i Irland

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.