Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resor till Island

Sugen på varma källbad, sprutande gejsrar, vattenfall, ridturer på isländska hästar, valsafari, ett hett nattliv och gastronomiska upplevelser? Boka då en resa till Island. Den sagolika ön erbjuder unika naturupplevelser för både stora och små. Utanför Reykjavik ligger området Geysir med sina sprutande och bubblande källor. Det finns många vackra vattenfall på Island, ett av de mest storslagna är Skogafoss som har en fallhöjd på 60 meter.

Ett annat populärt stopp är Blå lagunen. Spaanläggningen erbjuder sköna och avstressande bad i varmt och mineralrikt vatten. Perfekt för besökare som vill ta en paus från det ibland kyliga klimatet.   

För djurintresserade finns det en uppsjö av spännande saker att göra under en resa på Island. Varför inte uppleva ön från ryggen på en islandshäst, det finns många olika slags ridturer man kan boka. Åker du på valskådning finns chans att se delfiner, knölval, vikval och späckhuggare.

Navet Reykjavik

Huvudstaden Reykjavik är öns nav, det är här du hittar trendiga modebutiker och fina restauranger som bland annat serverar vällagade fisk- och lammrätter. Reykjavik är också känt för sitt bubblande nattliv. De flesta barerna och pubarna hittar du på huvudgatan Laugavegur och gatorna omkring.

Huvudstad: Reykjavik

Tidsskillnad: -1 timme

Flygtid: Ca 3-5 timmar

Valuta: Isländska Kronor (ISK)

Officiella språk: Isländska

Boka din resa till Island

Andra resor till Island

Andra resmål i Island

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.