Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Reykjavik

Boka en resa till Reykjavik och upptäck en liten stad som har mycket att erbjuda! Här finns högklassiga restauranger, trendiga butiker och ett bubblande nöjesliv. Att det dessutom är nära till hisnande naturupplevelser gör resan ännu bättre.

Shopping- och klubbstad

Under de senaste åren har Reykjavik seglat upp som en stad med hög nöjes- och trivselfaktor. Här finns många fina restauranger som serverar fisk, skaldjur och lamm. Trots sin ringa storlek har Reykjavik också blivit en klubbstad att räkna med, på Laugavegur och dess omgivande gator går det att roa sig natten lång. Dagtid kan man shoppa i Reykjaviks många butiker, allt från modekläder till snygga designprylar. Varför inte köpa med sig en handstickad islandströja hem? Kaffekulturen är stark på Island, följaktligen finns det alltså många mysiga kaféer i den promenadvänliga huvudstaden.

Spektakulära naturupplevelser

Kombinera gärna din resa till Reykjavik med spännande utflykter. Åk till exempel på en valsafari eller boka ridturer på islandshästar. Vill du uppleva några av Islands främsta sevärdheter rekommenderar vi den ”Gyllene cirkeln” där bland annat Geysirområdet (varma källor och Islands mest aktiva gejser, Strokkur), vattenfallet Gullfoss och nationalparken Thingvellir ingår.   

En annan populär aktivitet är det berömda utomhusbadet och spaanläggningen Blå Lagunen som är beläget mitt i ett lavafält utanför Reykjavik.

Land: Island

Tidsskillnad: -1 timme

Flygtid: Ca 3-5 timmar

Valuta: Isländska Kronor (ISK)

Officiella språk: Isländska

Boka din resa till Reykjavik

Andra resor till Reykjavik

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.