Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Tel Aviv

Res till Tel Aviv om du vill ha matupplevelser i världsklass, ett livligt nattliv och spännande kultur. Kombinera detta med en 13 kilometer lång strand och du har den perfekta weekenddestinationen.

Missa inte att besöka kulturmuseet Haaretz Museum där du kan beundra föremål och installationer som är fördelade i 15 olika byggnader. Den shoppingsugna (och hungriga!) bör ta en sväng till Carmel Market, där man kan handla kryddor, mat, tyger och annat. Även området Jaffa, den gamla delen av staden, är väl värt ett besök. Den historieintresserade ska passa på att besöka landets huvudstad Jerusalem som ligger 7 mil bort.

Barer och nattklubbar finns det gott om. Vill du ha en riktig god cocktail ska du besöka Imperial Craft. Bicicletta är en mysig vegetarisk restaurang som ligger på en bakgård utomhus.

Tel Aviv kan du åka till året om. Våren börjar redan i mars-april med en dagstemperatur på cirka 22 grader och i oktober-november ligger temperaturen på cirka 25 grader.

Land: Israel

Tidsskillnad: +1 timme

Flygtid: Ca 6-7 timmar (med 1 byte)

Valuta: Ny israelisk shekel (ILS)

Officiella språk: Hebreiska & Arabiska

Flyg och hotell till Tel Aviv

Inspireras om Tel Aviv

Andra resor till Tel Aviv

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.