Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Italien

Boka en resa till Italien och njut av det goda livet. Få länder kan erbjuda en sådan komplett semesterupplevelse som det stövelformade landet. Vandra eller åk skidor i hänförande Dolomiterna, hitta lugnet på Sardiniens oemotståndliga stränder – för övrigt några av Medelhavets bästa, fascineras av Roms sevärdheter eller upptäck Amalfikustens bedårande småstäder som ligger utspridda längs kustlinjen där hav och klippor möts.

Matresa genom Toscana

Eller varför inte åka på en spännande matresa? Ta bilen eller cykeln genom Toscanas böljandesolrosfält och olivlundar. Stanna till längs vägen och ta in på ett agriturismo, en lantgård med boende där du kan smaka på viner, ostar, salami och andra lokala specialiteter.

För dig som dessutom är sugen på historia, konst och mode; pausa en dag eller två i eleganta Florens, charmiga Volterra eller pampiga Siena. Gör som italienarna själva, ta en promenad i kvällningen och ät en god pizza på en uteservering medan solen går ner över Toscanas gröna kullar. Välkommen till Italien.

Huvudstad: Rom

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 3-5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Italienska

 

 

Upptäck Italien

Vackra öar

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.