Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Florens

Boka en resa till Florens och upptäck en promenadvänlig stad med korta avstånd mellan sevärdheterna. Och tur är väl det, för Florens är verkligen en stad som bör upplevas till fots. Styr stegen mot Piazza del Duomo och fascineras av den praktfulla katedralen Il Duomo. En bit bort ligger Piazza della Signoria och medeltida Palazzo Vecchio. Här finns också det imponerande konstmuseet Uffizierna  som rymmer en fantastisk samling av bland andra Leonardo da Vinci, Michelangelo och Botticelli.

Boka sevärdheter i Florens

Mode, historia och arkitektur 

Men Florens är så mycket mer än historia och vacker arkitektur. Mode, kulinariska äventyr och ett intensivt gatuliv till exempel. Det är också många som har upptäck Florens storhet. Om du väljer att göra din resa under högsäsong när många turister besöker staden: starta dagen tidigt med en skummande cappuccino och en cornetto på en gata inbäddad i vackert morgonljus. Ett härligt sätt att uppleva det genuina Florens i lugn och ro.       

Florens är också perfekt som utgångspunkt om du vill göra en avstickare till andra delar i vackra Toscana. Besök vingårdar bland böljande kullar i vackra Chiantiregionen, spendera en dag i underbara Siena eller gör en utflykt till den medeltida staden San Gimignano.  

Land: Italien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 4,5-5,5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Italienska

Boka din resa till Florens

Inspiration om Toscana

Upptäck Italien

Andra resor till Florens

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.