Vi har för tillfället problem att genomföra betalningar med webbläsaren Chrome. Prova en annan webbläsare eller ring oss för assistans 0771-92 92 92

Resor till Milano

Boka en resa till Milano och upptäck en stad som har det mesta; en imponerande gotisk katedral, operahuset La Scala, det fantastiska milanesiska köket och shopping för alla plånböcker. Milano är elegant, trendigt, stundtals dyrt och alldeles, alldeles underbart. 
Bland stadens främsta sevärdheter räknas Leonardo da Vincis mästerverk Nattvarden. Om du vill se muralmålningen på klosterväggen i Santa Maria delle Grazie så bör du boka biljett i god tid i förväg. De som vill beundra fler konstskatter kan styra stegen mot Pinacoteca di Brera, konstmuseet rymmer verk av bland andra Mantegna, Giovanni Bellini och Rafael.

Se Milan spela på San Siro! 

Köp dina fotbollsbiljetter här

Vill du åka på sightseeingtur, köpa flygplatstransfer med mera?

Köp din biljett här

Andra höjdpunkter är Milanos pampiga Duomo som det tog 400 år att bygga. Inte långt från katedralen ligger La Scala där många av världens största operastjärnor har uppträtt. Köp biljetter till en magisk föreställning eller följ med på en rundtur i operahuset.

Modehus i världsklass

Gillar du att shoppa och inspireras av nyskapade modekreationer så har du kommit rätt. Här finns många modehus och designers med stjärnglans; Armani, Versace, Prada för att nämna några. I kvarteret Quadrilatero d'Oro hittar du de stora designernamnen. Vill du bara fönstershoppa eller dricka en espresso på ett kafé och titta på uppstassade italienare som är i shoppingtagen, så går det också bra.

Inte långt från Milano finns de tre vackra sjöarna Lago di Garda, Lago di Como och Lago Maggiore. Utmärkta utflyktsmål när du längtar efter storslagen natur, vattensporter och charmiga små badorter.

Land: Italien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 2,5-4,5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Italienska

Upptäck Milano

Flyg & hotell

Priserna är framsökta vid 2020-09-22 12:02:41

Boka din resa till Milano

Populära resmål

Inspiration om Milano

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.