Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Toscana

Charmiga bergsbyar, böljande gröna kullar, mjuka sandstränder och mysiga vingårdar. Boka en resa till Toscana och njut av den italienska regionens alla guldkorn. Flyg till Florens och känn historiens vingslag på Piazza del Duomo, missa inte heller ett besök på konstmuseet Uffizierna. 

Biljetter till sevärdheter i Florens

Eller varför inte starta din resa i Pisa? Se det lutande tornet, flanera i trivsamma kvarter och ät en ljuvligt god glass på Gelateria De’ Coltelli.

Cypresser och pittoreska bergsbyar

Boka en hyrbil och åk sedan in i det pinjedoftande landskapet. Här kantas vägarna av höga cypresser och fina bergsbyar klättrar på sluttningarna. Stanna till vid olika Agriturismo där du kan smaka på goda viner och lokalt producerade delikatesser.

Det finns många pärlor att upptäcka i Toscana. Fascineras av de höga tornen i den medeltida staden San Gimignano, besök katedralen i Siena eller spendera en dag i pittoreska Lucca som är operakompisören Puccinis födelseort. Kanske vill du ta en tur till Chiantiområdet och njuta av de världsberömda druvorna?

Skön havsbris vid kusten

Bredvid Toscana ligger också den lite mer gröna och lantliga regionen Umbrien med sina vackra städer Perugia och Assisi.

Vid Toscanas kust får du en skön havsbris och stränderna bjuder in till ett avslappnat sol- och badliv. Många stränder hittar du vid Viareggio, San Vincenzo, Castiglione della Pescaia, och Forte dei Marmi. Eller varför inte ta båten till den sköna ön Elba?

Land: Italien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 4 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Italienska

Boka din resa till Toscana

Inspiration om Toscana

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.