Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Venedig

Är du sugen på att resa till Venedig? Staden som lockar miljontals turister varje år har onekligen mycket att erbjuda med sin blandning av kanaler, vindlande gator, vindpinade hus och gamla kyrkor. Venedig var för länge sedan en viktig handels- och sjöfartsstad och här finns mycket att se för arkitektur- och historieintresserade. Markusplatsen och den magnifika Basilica di San Marco hör till de främsta sevärdheterna. Rialtobron över fantastiska Canal Grande är också ett måste liksom en gondoltur på de glittrande kanalerna.

Förboka sightseeing i Venedig

En avstickare från turiststråken

Om trängseln känns påtaglig vid Venedigs stora turistmagneter rekommenderar vi en avstickare från de största turiststråken, kanske ner mot en kaj eller en mindre gata i området Cannaregio. Här kan du hitta restauranger och caféer där venedigbor under glatt samspråk äter sin lunch för en billig penning.

Land: Italien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 4-5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Italienska

Boka din resa till Venedig

Inspiration om Venedig

Andra resor till Venedig

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.