Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Japan

Boka en resa till Japan, landet där de skära körsbärsträden står i blom och där de historiska templen vackert beblandas med modern arkitektur i sagolika landskap. Japan består av närmare 7000 öar, men merparten av befolkningen är bosatta på huvudön Honshu, där bland annat huvudstaden Tokyo ligger.

Magisk natur

Japan är ett oerhört konstrastrikt land med en uråldrig och oerhört fascinerande historia. I den forna huvudstaden Kyoto får du uppleva det traditionella Japan, här sägs det finnas över tusen religiösa tempel, bland annat helgedomen, Fushimi Inari Taisha som byggdes år 711.

Kyoto är omgivet av en förtrollande natur och är balsam för både kropp och själ. Strax utanför Kyoto ligger distriktet Arashiyama och bambuskogen i Sagano. Här kan du åka med en japansk riksha. Luta dig tillbaka och låt dig färdas genom de trolska omgivningarna.

Modern metropol

I folktäta och trendiga Tokyo vandrar du bland höga skyskrapor som Tokyos nya stadshus, historiska byggnader som Sensoji-templet och grönskande parker som Shinjuku Gyoen.

En viktig del av din upplevelse i Japan är maten, här har uppläggningen en minst lika stor betydelse som smaken och ofta en ren fröjd för ögat. Japan är för många synonymt med bland annat sushi och yakiniku, men här hittar du även mängder av internationella restauranger. Prova gärna på japansk tempura: friterade grönsaker, fisk, kött med mera.

Är du historieintresserad är ett besök i Hiroshima och fredsmonumentet ett absolut måste. Byggnaden är en av få som klarade sig från totalförstöring när atombomben släpptes över staden år 1945. Byggnaden verkar idag som en påminnelse om denna tragiska dag och som en symbol för världsfreden. Här kan du se föremål och bilder, samt höra på gripande historier. 

Huvudstad: Tokyo

Tidsskillnad: + 7 timmar

Flygtid: Ca 11-13,5 timmar

Valuta: Japanska Yen (JPY)

Officiella språk: Japanska

Boka din resa till Japan

Andra resmål i Japan

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.