Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Tokyo

Välkommen att boka en resa till Tokyo, staden som aldrig sover och metropolen där neonljusen aldrig slocknar. I Tokyo finns det ett hav av saker att göra, här kan du klämma i på någon av stadens alla karaokebarer, titta på sumobrottning, shoppa i evigheter, picknicka i natursköna parker eller besöka heliga tempel.

Sevärdheterna i Tokyo är många och det är omöjligt att hinna med dem alla. Besök gärna Tokyos äldsta tempel, Sensoji. Här är det oftast mycket folk och efteråt kan det vara skönt att andas lite frisk luft, då passar det bra med ett besök i blomsterrika nationalparken, Shinjuku Gyoen.

Shopping i världsklass

För dig som gillar shopping är Tokyo ett paradis, åk därför gärna med en relativt tom väska. I stadsdelen Harajuku shoppar du de kommande trenderna som ofta är något extrema och inte alltid så användbara, men att bara se upprymda extravaganta japanska tonåringar är något i sig bara det.

I varuhuset Isetan Department Store i stadsdelen Shinjuku hittar du alltifrån dyrare märkesvaror till billig elektronik och kläder. Här spenderar man enkelt några timmar utan att tröttna.

I Tokyo äter du världens bästa sushi vilket kanske kommer göra dig något mer kräsen när du väl är på hemmaplan igen. Här finns dock mycket mer än bara sushi, prova gärna på Tonkatsu (panerade och friterade fläskskivor som kommer i olika varianter).

Charmerande kulturkrockar

Även om Tokyo till mångt och mycket har influerats av väst, blir det lätt en del kulturkrockar här. Här kan rökning vara tillåtet inomhus, men inte ute på gatorna, bordskicket är något helt annat än i Sverige – här är det exempelvis fint att sörpla på soppan och man tar aldrig emot dricks. 

Land: Japan

Tidsskillnad: + 7 timmar

Flygtid: Ca 11-13,5 timmar

Valuta: Japanska Yen (JPY)

Officiella språk: Japanska

Boka din resa till Tokyo

Upplev Asien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.