Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resor till Kina

Välkommen att boka en resa till Kina, Mittens rike. Få länder rymmer så mycket intressant historia, spännande kultur och storslagna naturupplevelser som Kina. Upptäck den enorma staden Beijing! Viktiga dragplåster i landets pampiga huvudstad är Himmelska Fridens torg, Förbjudna staden och hutongerna (Beijings gamla kvarter).

Pampiga storstäder

Metropolen Shanghai är ett måste för dig som vill se Kinas viktigaste städer. Shanghai är trendigt och modernt men också fyllt med charm och spännande historia. Här trängs skyskrapor i stål och glas med lokala marknader och vackra små trädgårdar.

Hong Kong är en annan kinesisk gigant i Asien som är väl värd sitt besök. Matstad. Shoppingstad. Nöjestad. Det är så vi känner Hong Kong bäst. Men här finns också många fina vandringsleder och stränder.

Sevärdheter i världsklass

Bland Kinas främsta sevärdheter utmärker sig naturligtvis Kinesiska muren, ett pampigt byggnadsverk som konstruerades för första gången under den första kejsardynastin Qin (221-206 f Kr).

En annan uppskattad sevärdhet är Wolongs pandauppfödningscenter i Chengdu. Här kan du se gulliga pandor äta, klättra i träd och brottas med varandra.

Huvudstad: Beijing

Tidsskillnad: +7 timmar

Flygtid: Ca 8,5-13 timmar

Valuta: Kinesisk Yuan (CNY)

Officiella språk: Kinesiska

Storstadsfavoriter

Andra resor till Kina

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.