Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Beijing

Boka en resa till Beijing, Kinas huvudstad som är en fascinerande blandning av gammalt och nytt.  Å ena sidan tehus, marknader, magnifika kejsarpalats och myllrande vardagsliv i vindlande gränder. Å andra sidan breda avenyer, tjusiga varuhus och hisnande framtidsarkitektur. Två världar, ett äventyr!

Klassiska sevärdheter & spännande upplevelser 

Beijing har flera klassiska sevärdheter som du inte får missa; det enorma Himmelska fridens torg och Mao Zedongs Mausoleum (notera att flaskor, väskor och kameror inte är tillåtet att ta in i byggnaden) samt det mäktiga palatset Den förbjudna staden. Ett par biltimmar bort ligger Kinesiska muren, välj själv vilken del av muren som passar dig bäst att besöka, kanske lite mer turisttäta Badaling eller medelsvåra Mutianyu

Beijing bjuder på betydligt fler höjdpunkter för den nyfikne resenären. Upplev folklivet i de speciella hutongerna - gamla byggnader med små innergårdar (de bäst bevarade finns i området runt Trumtornet och Houhai), fynda på den stora sidenmarknaden och ät middag på restauranggatan Donzhimenwai Dajie, som också kallas Spökgatan.

Land: Kina

Tidsskillnad: +7 timmar

Flygtid: Ca 8,5-13 timmar

Valuta: Kinesisk Yuan (CNY)

Officiella språk: Kinesiska

Boka din resa till Beijing

Upplev Asien

Andra resor till Beijing

Andra resmål i Kina

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.