Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Shanghai 

Boka en resa till Shanghai, kontrasternas stad där historiska miljöer blandas med bländande skyskrapor och shoppingpuls. Kort sagt en supermetropol som inte lämnar någon oberörd. 

Börja gärna med att besöka hjärtat av Shanghai, The Bund. Promenera längs hamnpromenaden vid Huangpufloden och beundra de vackra historiska byggnaderna. Här börjar också den berömda och bilfria shoppinggatan Nanjing Road som har allt från små butiker till större kedjor och varuhus. Att shoppa i Shanghai är mycket prisvärt. Är man intresserad av att köpa kläder, antikviteter och tyger så är Shanghai ett perfekt resmål.

Missa inte heller att besöka någon av Shanghais alla utomhusmarknader som till exempel Xiangyangs klädmarknad och Dongtai Lus Antikmarknad. Här fyndar du till bra priser, men var noga med att pruta och ifrågasätt alltid varans äkthet!

Historia från de kinesiska dynastierna

Bland stadens andra höjdpunkter bör Shanghais museum nämnas. Detta är ett av Kinas främsta museum och här ryms fantastiska samlingar av bland annat stenskulpturer, målningar på rullar och möbler från olika dynastier. 

Missa inte heller den vackra Yuträdgården som anlades redan på 1500-talet och är en riktig oas i den myllrande storstaden.

Land: Kina

Tidsskillnad: +7 timmar

Flygtid: Ca 10,5-15,5 timmar

Valuta: Kinesisk Yuan (CNY)

Officiella språk: Kinesiska

Boka din resa till Shanghai

Upplev Asien

Andra resor till Shanghai

Andra resmål i Kina

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.