Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Kroatien

Åk på en resa till Kroatien och upptäck en av Medelhavets vackraste semesterpärlor. Vad sägs om kristallklart turkost vatten, förtrollande vacker natur, läcker lokal mat och spännande historiska sevärdheter?

Kroatien är ett land med många återvändande resenärer. Det är prisvärt med en gästvänlig lokalbefolkning. Det härliga medelhavsklimatet gör att du kan resa hit både vår, sommar och höst.

Dramatiska Makarska Rivieran

Stora delar av Kroatien ligger längs med kusten, från Pula i norr (som brukar kallas för Rom i miniformat) till historiska Dubrovnik i söder. Den 60 kilometer långa Makarska Rivieran präglas av dramatisk natur med berg och drömlika stränder. På rivieran hittar du många fina orter, bland annat den glassiga staden Makarska och pittoreska Podgora. Split är en bra utgångspunkt för den som vill ta sig till de vackra öarna Brac och Hvar. En timmas biltur från huvudstaden Zagreb ligger Plitvicsjöarna, en av Europas mest imponerande nationalparker. Njut av vackra skogar, vattenfall och kristallklara sjöar som skiftar i blått och grönt.

Prisvärda grannländer

Varför inte kombinera din Kroatienvistelse med ett besök i grannländerna Bosnien-Hercegovina, Makedonien eller Albanien? De prisvärda länderna bjuder på magiska städer, god mat och mäktiga naturupplevelser.

Huvudstad: Zagreb

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 4-5 timmar

Valuta: Kroatisk Kuna (HRK)

Officiella språk: Kroatiska

Upptäck Kroatien

Andra resmål i Kroatien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.