Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Lettland

Unna dig en härlig resa till Lettland och upplev stad, kultur, drömlika städer och imponerande arkitektur.

Huvudstaden Riga är förstås en av de populäraste destinationerna i Lettland. Staden är Baltikums största och är berömd för sin vackra arkitektur med medeltida byggnader i Gamla stan och imponerande jugendhus. Pulsen är hög och det är en dröm för kulturfantasten, med musikfestivaler och konstutställningar.

Vill du ha sol- och bad semester kombinerat med spa? Då ska du bege dig till kurorten Jurmala som ligger strax utanför Riga. Här är det nästintill omöjligt att känna sig stressad – njut av den helande naturen och 26 kilometer långa sandstranden. Välj att bo på ett fint och prisvärt spahotell och unna dig långa frukostar, massage och välgörande bad. När du har tröttnat på det stilla livet kan du besöka Livu akvaparks, norra Europas största vattenland.

Vackra trädgårdar

Söderut ligger det imponerande 1700-talsslottet Rundale. Slottet är i barock- och rokokostil med vacker arkitektur och konst. Känn doften av den franska rosträdgården, med blommor från hela världen. Västerut ligger den vackra medeltida staden Kuldiga med trevliga småstadshus och Europas bredaste vattenfall.

Lettland bjuder på fantastiska naturupplevelser. Besök den bildsköna nationalparken Gauja – här finns fina dalar, floder och skogsområden där du kan promenera eller cykla. Här hittar du dessutom hundratals kulturminnesmärken, med herrgårdar, kyrkor och fornborgar.

Huvudstad: Riga

Tidsskillnad: +1 timme

Flygtid: Ca 1-1,5 timmae

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Lettiska & Ryska

Boka din resa till Lettland

Andra resmål i Lettland

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.