Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Riga

Åk iväg på en resa till Riga och upplev en stad som är lätt att trivas i. Här finns imponerande arkitektur, lummiga parker och många trevliga restauranger. Det är dessutom prisvärt! I Riga kan du passa på att unna dig lite extra lyx.

Starta din vistelse i Gamla stan (Vecriga) och gå vilse bland alla mysiga små gränder.  Här hittar du hantverksbutiker, kaféer och sevärdheter som den vackra byggnaden Svarthuvudenas hus och Domkyrkan från 1200-talet. Ta hissen upp till tornet i S:t Peterskyrkan för en fantastisk utsikt över staden. De vackraste jugendhusen hittar du utanför Gamla stan, exempelvis på gatorna Elizabetes, Alberta iela och Jauniela.

Gillar du att gå på marknad ska du bege dig till Centralmarknaden – här handlar du allt från kryddor och färska grönsaker till hantverk och kläder. Passa på att testa lettiska specialiteter som mörkt rågbröd och sill. Den som vill shoppa på moderna köpcentrum ska bege sig till varhuset Stockmann eller till Mols. Tips! Ta en gratis expressbuss som avgår från centrum.

En riktig kulturstad

Riga är en kulturstad, med musikfestivaler och konstmuseer. På sommaren kan du slappna av på en uteservering på Livutorget och lyssna på livemusik och på vintern förvandlas torget till en julmarknad. Är du konstintresserad kan vi rekommendera State Museum of Art, där många lettiska målningar och skulpturer är samlade.

Land: Lettland

Tidsskillnad: +1 timme

Flygtid: Ca 1-1,5 timme

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Lettiska & Ryska

Boka din resa till Riga

Andra resor till Riga

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.