Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Malaysia

Häng med på en resa till Malaysia och upptäck ett av Asiens vackraste och mest mångfacetterade länder. Här hittar du allt det som en perfekt semester bör innehålla: kritvita paradisstränder, perfekt dykvatten, modern storstadspuls, maxad shopping, äventyrlig djungel och mycket, mycket mer.

Kosmopolisk huvudstad

Malaysia är tack vare sin unga ålder ett mångkulturellt land och har influenser både från den brittiska kolonialtiden och från andra asiatiska länder som Kina, Indien, Japan, med flera. Detta märks inte minst i metropolen och huvudstaden, Kuala Lumpur.

Här kan du ta dig upp till de berömda tornen, Petronas Twin Towers, shoppa i evigheter i gallerian Pavilion KL och smaka på mat från jordens alla hörn. Missa inte den malaysiska rätten, Nasi Lemak, som innehåller krämigt kokosris med alla möjliga sorters tillbehör.

Är du kunskapstörstig eller reser med lite äldre barn som förstår engelska, är ett besök på enorma Petrosains Science Discovery Centre en riktigt spännande upplevelse. Här får du lära dig allt om modern vetenskap på ett underhållande och intressant sätt, centret hittar du på fjärde våningen i Petronas Twin Towers.

Sagolika ögrupper

Västerut och inte långt från gränsen till Thailand ligger ögruppen, Langkawi. På de vita stränderna, till havets ljumma fläkt och under kokospalmernas skugga uppnår du här maximal avkoppling. Hyr en bil för att se alla de olika stränderna, missa inte Pantai Kok som är lugn och oexploaterad. Inte långt ifrån denna strand hittar du dessutom den populära linbanan, från vilken du har en magisk utsikt utöver det tropiska landskapet och skärgården.

På östkusten ligger Perhentian Islands, ännu en förtrollande vacker ögrupp med otaliga stränder. Här njuter du av snorkling och dykning i världsklass, romantiska solnedgångar och läskande fruktdrycker. Missa inte Turtle Bay, stranden där de söta sköldpaddorna rör sig fritt och lägger sina ägg. 

Till Malaysia hör även en del av den regnskogstäta ön, Borneo och här har du möjlighet att träffa på djurvärldens alla möjliga arter, särskilt spännande är orangutangerna. 

Huvudstad: Kuala Lumpur

Tidsskillnad: + 6 timmar

Flygtid: Ca 15-16,5 timmar (1 byte)

Valuta: Ringgit (MYR)

Officiella språk: Malajsiska

Boka din resa till Malaysia

Andra resmål i Malaysia

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.