Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Kuala Lumpur

Gör en resa till Kuala Lumpur, en modern huvudstad med en kosmopolitisk atmosfär. Staden som grundades för inte mindre än 150 år sedan är präglad av brittisk kolonialhistoria, samt av influenser från bland annat Kina, Indien och Japan. Detta märks inte minst i Kuala Lumpurs sprudlande matkultur som bjuder på rätter från världens alla hörn, men även på traditionell malaysisk mat.

Praktfulla skyskrapor

Kuala Lumpur främsta kännetecken och mest vykortprydda sevärdhet är förmodligen de magnifika tornen Petronas Twin Towers. Dessa är med sina 452 meter världens tredje högsta torn, men det är endast tillåtet att ta sig halvvägs upp till bron som går mellan de två tornen. Stadens bästa utsikt upplever du istället från KL Tower, men kom hit tidigt för kön blir snabbt lång.

Bada i shopping

Kuala Lumpur är ett paradis för alla shopaholics, här finns nämligen tre av världens tio största gallerior. Den populäraste av dem alla är Pavilion KL och här kan du shoppa allt i alla prisklasser och även äta riktigt god mat. Ett besök här är helt klart ett måste under din resa i Kuala Lumpur.

Efter all shopping kan det vara skönt att njuta av friska luften lite och då är det perfekt att hoppa på någon av stadens alla ”hop-on-hop-off-bussar” som tar dig runt staden och alla sevärdheter. Hoppa av vid den enorma fågelparken, KL Bird Park för att se spektakulära och färgsprakande fåglar.

Är du intresserad av historia och religion så har du under din resa till Kuala Lumpur ett perfekt tillfälle att lära dig mer då staden har både moskéer, kyrkor, buddhistiska och hinduiska tempel. 

Land: Malaysia

Tidsskillnad: + 6 timmar

Flygtid: Ca 15-16,5 timmar

Valuta: Ringgit (MYR)

Officiella språk: Malajsiska

Boka din resa till Kuala Lumpur

Andra resor till Kuala Lumpur

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.