Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Maldiverna

Längtar du efter kritvit fin sand, turkosblått vatten och vajande palmträd? Boka en resa till Maldiverna och upplev ett paradis du bara drömt om. 

Maldiverna ligger i Indiska Oceanen och består av 1800 öar varav ungefär 200 av dessa är bebodda. Välj mellan de lite mer prisvärda lokala öarna eller de lyxiga paradisöarna med resorthotell. Det är en populär destination för turturduvor som åker på smekmånad, då det av många anses vara en av de mest romantiska platserna i världen. 

Kuredu Island, Kihavah Huravalhi Island, Baros Island, Embudhufushi och Kooddoo är ett urval av populära resortöar. Det är dessa paradisöar som många förknippar med Maldiverna, med bungalows som står på pelare ovanför vattnet. Men även på de lyxiga öarna finns det mer prisvärda alternativ.

Några populära lokala öar är Hulhumale, Maafushi, Thulusdhoo, Gulhi och Felidhoo. Här finns fina hotell med All Inclusive men också enkla boenden. Dessa öar passar bäst för dig som vill ha en avkopplande resa. Tempot är lugnt och alkohol är förbjudet.

Maldiverna är en dröm för den som gillar vattensport. Här kan du åka vattenskoter, surfa, dyka eller pröva på hoverboarding eller flyboarding. Det finns gott om utflykter att välja mellan. Allt från att åka till en sandbank eller se på sköldpaddor och rockor. 

Huvudstad: Male

Tidsskillnad: + 3 timmar

Flygtid: Ca 17-19 timmar (1 byte)

Valuta: Rufiyaa (MVR)

Officiella språk: Divehi

Strandparadis

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.