Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Malta

Malta är ett solsäkert resmål året runt. Beläget i södra Europa, söder om Sicilien, är här långt över 20 grader varmt redan på vårkanten. Här kan du uppleva allt det underbara som Medelhavet har att erbjuda. Lata dagar vid stranden eller en aktiv semester med vandring och dykning.

Malta är ett riktigt dykparadis och i populära Blue Lagoon på Comino hittar du ett av världens mest kristallklara vatten med utmärkt sikt ner till 30 meter. Dyk bland klippor, rev, grottor och flyg- och skeppsvrak. Ett riktigt drömresmål för undervattensfotografering!

Maltas bästa stränder

Till några av Maltas vackraste sandstränder hör Golden Bay, öns enda strand med gyllene sand, och intilliggande Riviera Bay. Både stränderna är långgrunda och stenfria och passar perfekt för barnfamiljer. Vill du istället ägna dig åt aktiviteter och vattensporter kanske Maltas längsta strand Mellieha Bay lockar.

Historiska Valletta

Ett besök i huvudstaden är ett måste under din resa till Malta. Strosa genom smala gränder förbi mysiga uteserveringar, intressanta museer och vacker arkitektur. Besök parlamentet the Grandmaster´s Palace och se Manoel-teatern. Kombinera gärna sightseeing med en lunch på den populära restaurangen Da Pippo.

Populära utflyktsmål

Det är lätt att resa runt på egen hand med buss eller taxi på Malta och avstånden är korta. Ta dig till Mdina, Maltas ursprungliga huvudstad för en dagstur och avsluta dagen med en drink på någon av de många restaurangerna i St. Julians. Vill du upptäcka mer kan du ta färjan över till grannön Gozo, ett mycket populärt utflyktsmål för både vandrare och klättrare.

Huvudstad: Valletta

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 3-4 timmar

Valuta: Euro

Officiella språk: Maltesiska, Engelska

Inspiration om Malta

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.