Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Cancún

Ge dig av på en resa till Cancún, Mayarivierans största och mest fartfyllda stad. Sedan paradisorten grundades år 1970 har den besökts av miljontals solsugna turister som vill uppleva stränder i världsklass, fashionabel shopping, oförglömliga smakupplevelser och ett pulserande nattliv.

Perfekt strandliv

Cancún är uppdelat i fem olika zoner och Zona Hotelera är den där du hittar hotell, turistaktiviteter och den två mil långa kritvita stranden. Tycker du om vattensporter och njuter av höga vågor bör du ta dig söderut, reser du däremot med barn hittar du lugnare och grundare vatten norrut.  

Varierad shopping

I Cancún trivs världens alla fashionistas utmärkt. Här hittar du nämligen allt ifrån mexikanska souvenirer, kläder och smycken på marknaden Coral Negro Flea Market till lyxbutiker längs den glamourösa gatan, Luxury Avenue. Besök gärna shoppingcentret, La Isla Shopping Village där du har allt i alla prisklasser och dessutom lekplatser, biografer och restauranger.

Om kvällarna skruvas den härliga atmosfären upp i Cancún och restaurangerna fylls snabbt med nyfikna turister som vill ta chansen att testa på de mexikanska specialiteterna. På den populära restaurangen La Habichuela Downtown sitter du i en lummig trädgård med mysbelysning och här serveras det både mexikanska och internationella rätter till bra priser.

Hett nattliv

För dig som känner för att festa loss är Cancún det rätta stället att besöka. Här finns nämligen en mängd diskotek, salsaklubbar och barer som håller öppet fram till gryningen. I mars månad kommer dessutom festsugna amerikanare som är på sitt så kallade Spring Break.

Under din resa till Cancún har du även möjlighet att besöka ön, Isla Mujeres. Båtresan hit tar endast femton minuter och väl framme på plats kan du koppla av på någon av öns alla kritvita stränder. När du är på Isla Mujeres bör du även passa på att snorkla, dyka med delfiner eller besöka den fina sköldpaddsfarmen, Tortugranja.  

Land: Mexiko

Tidsskillnad: - 8 timmar

Flygtid: Ca 15-17 timmar (1 byte)

Valuta: Mexikanska Peso (MXN)

Officiella språk: Spanska

Upptäck Mexiko

Andra resor till Cancún

Andra resmål i Mexiko

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.