Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Playa del Carmen

Ge dig ut på äventyr och boka en resa till Playa del Carmen, en av Mayarivierans populäraste och vackraste turistorter. Detta resmål passar såväl stora som små, här kan du spendera sköna dagar på den kritvita stranden och bada, snorkla och dyka i det kristallklara vattnet.

Ljuvliga smakupplevelser

Om kvällarna kan du strosa runt på huvudgatan, La Quinta Avenida där du hittar bra shopping, mysiga restauranger och stämningsfulla barer. Maten i Playa del Carmen är internationell med influenser från jordens alla hörn, men vill du uppleva något alldeles speciellt bör du besöka den mexikanska restaurangen, La Senda. Här serveras det nämligen endast veganmat och dessutom till riktigt bra priser, särskilt populärt är deras svalkande juicer.

Ta dig till Xplor Park strax utanför Playa del Carmen och prova på häftiga aktiviteter i den natursköna djungeln, ett äventyr för hela familjen!

Oförglömliga utflykter

Under din resa till Playa del Carmen kan du även på endast 45 minuter med båt ta dig till Isla de Cozumel, Mexikos tredje största ö. Förutom dykning i det otroliga korallrevet, kan du även besöka Discover Mexico Cozumel Park, en plats där du bland annat kan se arkeologiska fynd från Mayaindianerna, lära dig om chokladens historia och mycket mer. 

Land: Mexiko

Tidsskillnad: - 8 timmar 

Flygtid: Ca 15-17 timmar (1 byte)

Valuta: Mexikanska Pesos (MXN)

Officiella språk: Spanska

Upptäck Mexiko

Andra resor till Playa del Carmen

Andra resmål i Mexiko

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.