Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resor till Norge

Styr din nästa resa till Norge och upplev det magiska fjordlandskapet, det äventyrliga fjället, de pittoreska fiskebyarna och storstadspulsen i Oslo. Norge har verkligen berikats med en drös spektakulära naturfenomen och bjuder därför på stor variation av resmål som passar både stora och små.

Sagolikt ölandskap

Res till den underbara skärgården kring öarna vid Lofoten. Bebyggelsen här påminner någorlunda om den vid Bohuslän, men landskapet här är något helt annat. I Lofoten kan du paddla kajak mellan de olika öarna och de höga bergen, bo i en rorbu (gammal fiskestuga) och dessutom uppleva både det färgsprakande norrskenet och den romantiska midnattssolen.

Skidor och bergsklättring

Längre norrut hittar du Narvik, en stad dit många åker för att uppleva fartfylld skidåkning och spännande bergsklättring. Här har du Norges absolut bästa och mest vågade backar, ett perfekt resmål för en äkta skidälskare. Du kan även ta linbanan upp till den Övre Fjällstationen, härifrån har du en makalös utsikt över Ofotfjorden och det berömda fjället, ”Den sovande drottningen”. 

Färdas på fjorden

Geirangerfjorden är en av Norges mest omtalade platser och förtjänar alla lovord i världen. På denna fjord går bland annat den populära kryssningen Hurtigruten och tack vare de sagolika omgivningarna har Geirangerfjorden hamnat på UNESCO:s världsarvslista. Den grönblå fjorden omges av snötäckta bergstoppar, porlande vattenfall och en livfull natur.

Storstadstempo

I huvudstaden, Oslo har du en livlig storstadspuls med shopping i världsklass, ett internationellt restaurangutbud, vibrerande nattklubbar och sevärdheter i mängder. I det nybyggda och hippa området, Aker Brygge som ligger utmed vattnet, finner du en mängd restauranger och härliga uteserveringar. Missa inte heller det magnifika operahuset och det intressanta Vigelandsmuséet

Huvudstad: Oslo

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 1 timme

Valuta: Norska kronor (NOK)

Officiella språk: Norska

Boka din resa till Norge

Andra resor till Norge

Andra resmål i Norge

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.