Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Oslo

Välkommen att boka en resa till Oslo, en stad med mängder av aktiviteter och dit du kan åka året runt. På sommaren kan du koppla av på trevliga badplatser som Bygdøy och Frysja, eller ge dig ut till Oslos glimrande skärgård. Om vintern tar du enkelt spårvagnen till fina skidspår i natursköna skogar.

Fräscht och nytänkande

Förr var Oslo en relativt liten och alldaglig stad, men under de senare åren har denna norska pärla utvecklats till en internationell, modern och livfull storstad. Det hippa området Aker Brygge är särskilt populärt, omgivet av vatten och fullt med stämningsfulla restauranger. Besök gärna den omtalade restaurangen, Louise Restaurant & Bar

Spännande upplevelser

I Oslo finns det en uppsjö av intressanta sevärdheter, den mest kända är kanske det pampiga och trendiga operahuset som ligger i Bjørvika. Vill du se det äldre Oslo och se historiska byggnader, är en utflykt till Norsk Folkemuseeum Bygdøy ett perfekt alternativ som passar hela familjen. Här finns en bebyggelse redan från 1400-talet och framåt. Här finns det flera kaféer men det är också trevlig att ha en egen picknick i den natursköna miljön.

I Oslo finns ett stort shoppingutbud, men på grund av de höga priserna är Oslo kanske inte en stad som man främst åker till för att shoppa. En trevlig upplevelse är dock att besöka Mathallen Oslo, här har du mängder av väldoftande delikatesser och smaskiga drycker. 

Land: Norge

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 1 timme

Valuta: Norska kronor (NOK)

Officiella språk: Norska

Upptäck Oslo

Andra resor till Oslo

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.