Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Nya Zeeland

Boka en resa till Nya Zeeland och upptäck ett land som bjuder på gröna vidder, vidsträckta stränder, varma källor, mysiga vingårdar och vibrerande storstäder. Vår rekommendation är att vika ordentligt med tid för hinna uppleva höjdpunkterna i detta mångfacetterade land.  

Missa inte ett besök i staden Rotorua som är maoriernas huvudstad. Här kan du lära dig mer om ursprungsbefolkningens traditioner, språk och kultur. Rotorua är också en del av ett vulkaniskt område vilket gör att här finns gott om kratrar, gejsrar och heta källor.

Vattenfall och äventyr 

En annan av landets stora turistattraktioner är Nya Zeelands största nationalpark Fiordland där fjordarna Doubtful Sound och Milford Sound erbjuder enastående naturupplevelser. Vandra i fantastiska miljöer och njut av spegelblanka sjöar, vattenfall och grönklädda berg. På Sydön ligger också den trevliga staden Queenstown som lockar med ett trivsamt kafé- och restaurangliv. Men framför allt är staden känd för sina actionfyllda aktiviteter för äventyrslystna, till exempel bungy jump och rafting.

Även på Nordön finns flera städer värda ett besök, bland annat Wellington vars charmiga miljöer, coola barer och många restauranger lockar besökare. Aukland är Nya Zeelands största stad, här hittar du bra shopping och utanför staden finns många trevliga vindistrikt och stränder. 

Huvudstad: Wellington

Tidsskillnad: +11 timmar

Flygtid: Ca 27-29 timmar

Valuta: Nyzeeländsk Dollar (NZD)

Officiella språk: Engelska & Maori

Boka Flyg till Auckland

Andra resor till Nya Zeeland

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.