Resor till Nya Zeeland

Prisexempel 6 - 27 maj 2019
Flyg från Stockholm t/r med Qatar Airways
fr. 10.254:-/person, startpaket med tre nätter på Haka Hotel K’Road Apartments****

Boka Haka Hotel K'Road Apartments

Priset hämtades 12/2 2019. Gör en sökning för ett uppdaterat pris!

Boka en resa till Nya Zeeland och upptäck ett land som bjuder på gröna vidder, vidsträckta stränder, varma källor, mysiga vingårdar och vibrerande storstäder. Vår rekommendation är att vika ordentligt med tid för hinna uppleva höjdpunkterna i detta mångfacetterade land.  

Missa inte ett besök i staden Rotorua som är maoriernas huvudstad. Här kan du lära dig mer om ursprungsbefolkningens traditioner, språk och kultur. Rotorua är också en del av ett vulkaniskt område vilket gör att här finns gott om kratrar, gejsrar och heta källor.

Vattenfall och äventyr 

En annan av landets stora turistattraktioner är Nya Zeelands största nationalpark Fiordland där fjordarna Doubtful Sound och Milford Sound erbjuder enastående naturupplevelser. Vandra i fantastiska miljöer och njut av spegelblanka sjöar, vattenfall och grönklädda berg. På Sydön ligger också den trevliga staden Queenstown som lockar med ett trivsamt kafé- och restaurangliv. Men framför allt är staden känd för sina actionfyllda aktiviteter för äventyrslystna, till exempel bungy jump och rafting.

Även på Nordön finns flera städer värda ett besök, bland annat Wellington vars charmiga miljöer, coola barer och många restauranger lockar besökare. Aukland är Nya Zeelands största stad, här hittar du bra shopping och utanför staden finns många trevliga vindistrikt och stränder. 

Huvudstad: Wellington

Tidsskillnad: +11 timmar

Flygtid: Ca 27-29 timmar

Valuta: Nyzeeländsk Dollar (NZD)

Officiella språk: Engelska & Maori

Upplev natur och äventyr

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa OTA sajt 2019

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.