Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Österrike

Boka en resa till Österrike och upplev ett land som bjuder på musik, kafékultur, medeltida städer, vandringsleder – och skidåkning förstås. Zell am See, St. Anton och Bad Gastein är några av Österrikes många kända skidorter. Här finns skidåkning i toppklass med fina pister, storslagna naturupplevelser och pittoreska byar. Men Österrike erbjuder så mycket mer än bara skidåkning.

Många sevärdheter

Upptäck pärlorna Wien och Salzburg under din resa. Pampiga huvudstaden Wien är en härlig blandning av enastående arkitektur, livliga marknader (till exempel matmarknaden Naschmarkt), maffiga bakverk som serveras på anrika kaféer och sevärdheter som slottet Hofburg och Spanska ridskolan. Genom historien har Wien varit hemvist åt många kända kompositörer; bland andra Mozart, Beethoven, Haydn och Brahms. Köp gärna en biljett till någon av Wiens fantastiska musikscener, till exempel Wiener Staatsoper eller Volksoper. 

Sköna utflyktsmål

Salzburg är en annan fin stad i Österrike. En vacker innerstadskärna, bra restauranger, den pampiga domkyrkan, Mozarts födelsehus och Österrikes äldsta kafé – populära Café Tomaselli, bidrar till charmen. Är man i Salzburg på sommaren kan alpsjön Zeller See vara ett skönt utflyktsmål. 

 I Österrike finns också många vandringsleder med varierande svårighetsgrad som erbjuder fantastiska naturupplevelser. Porlande bäckar, alptoppar och vackra ängar. Vill man kombinera stadsupplevelser med vandring så är Innsbruck och Salzburg två bra städer att utgå från.  

Huvudstad: Wien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Cirka 2- 3,5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Tyska

Boka din resa till Österrike

Inspiration om Österrike

Andra resmål i Österrike

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.