Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Wien

Gillar du konst, klassisk musik, maffiga bakverk och pampiga byggnader? Då ska du boka en resa till Wien. Här finns många sevärdheter, däribland presidentpalatset i Hofburg (missa inte en föreställning med de eleganta Lipizzanerhästarna i Spanska ridskolan), den gotiska Sankt Stephanskatedralen och det tokroliga huset Hundertwasserhaus. Wien ståtar även med slottet Schönbrunn, Habsburgarnas stora sommarpalats med tillhörande slottspark.

Musik och kaféer

Många kända kompositörer som Mozart, Beethoven och Brahms har huserat i Wien. Staden är fortfarande känd för sin framstående musikscen, ett besök på till exempel Wiener Staatsoper eller Volksoper är ett måste för alla musikälskare!

Strosa gärna också i stadens vackra kvarter och slink in på något av Wiens berömda kaféer. Finns det något bättre ställe att avnjuta en sachertårta på än på lyxhotellet Hotel Sacher där tårtan faktiskt härstammar från?

 På matmarknaden Naschmarkt kan du smaka på ostar och korvar. Är du sugen på att köpa prylar ska du gå hit på helgen då området förvandlas till en loppmarknad.

Land: Österrike

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 2-3,5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Tyska

 

Boka din resa till Wien

Inspiration om Wien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.