Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Polen

Välkommen att boka din resa till Polen - ett land som har det mesta av det bästa. Rik historia, god mat, vackra städer och en spännande kultur. Det är ett prisvärt land att turista i vad det gäller både boende, shopping och restauranger.

Den pittoreska hamnstaden Gdansk är en populär turistort som bjuder på vackra stränder, spännande shopping, härliga spaanläggningar och mysiga smågator. Staden ingår i storstadsområdet Trestaden som ligger på Östersjökusten tillsammans med Gdynia och Sopot. Hit tar man sig antingen med flyg eller färja och det är ett perfekt område för dig som vill ha lite spa-lyx, fint boende och god mat till ett relativt låg pris.

Kraków – landets kulturella hjärta

Ett besök i Kraków under en resa till Polen är ett måste! Landets kulturella hjärta bjuder på många sevärdheter, såsom det medeltida torget Rynek Glowny och den gotiska Mariakyrkan där du kan beundra utsikten över staden från kyrkotornet. Ungefär sex mil utanför Kraków ligger det gamla koncentrationslägret Auschwitz, en djupt berörande plats att besöka.

En huvudstad i framkant

Polens huvudstad Warszawa är en trendig stad som ligger i framkant vad det gäller kultur och konst. Staden har förändrats mycket sedan den totalförstördes under andra världskriget och är fortfarande i utveckling. Här hittar du lyxiga hotell, moderna shoppingcenter och eleganta restauranger. Men i Warszawa finns även historiska lämningar från 800-talet.

Missa inte heller den medeltida staden Wroclaw med dess färgglada byggnader. Besök det mysiga torget Rynk Glesna och få en fantastisk utsikt över staden från klocktornet i St. Elisabets kyrka.

Huvudstad: Warszawa

Tidskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 1,5-2 timmar

Valuta: Polsk Zloty (PLN)

Officiella språk: Polska

Storstadsfavoriter

Inspiration om Polen

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.