Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Kraków

Välkommen att boka din resa till Kraków, en av Centraleuropas vackraste städer! Här behöver du först och främst en sak; ett par bekväma skor.

Kraków är Polens kulturella hjärta och bjuder på många sevärdheter. Stadens gamla kärna, Stare Miasto, har många vindlande gator och medeltida fasader. Det medeltida torget Rynek Glowny är stadens hjärta med många uteserveringar och ett härligt folkliv. Här hittar du den vackra Mariakyrkan med en underbar utsikt över staden från kyrkotornet.

Upplev lite mer i Krakow och köp biljetter till sevärdheter och transport i förväg!

Köp biljetter till sevärdheter

Slå dig ner på en uteservering på gatan Szeroka i det judiska kvarteret Kazimierz och beställ in klassiska polska piroger. När magen är nöjd kan du bege dig till marknaden på Plac Nowy och shoppa loss. Den livliga marknaden har öppet dagligen men har bäst utbud på helger.

Världsarv från 1200-talet

Missa inte att åka på utflykt till världsarvslistade Wieliczkas saltgruvor från 1200-talet. Det är en riktigt häftig upplevelse då du får känna på hur det är att vara 135 meter under jorden. En djupt berörande plats som många besöker under sin resa till Kraków är det gamla koncentrationslägret Auschwitz som ligger ungefär 6 mil utanför staden. Hit tar du dig med buss, tåg eller bil.      

Land: Polen

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 2 timmar

Valuta: Polsk Zloty (PLN)

Officiella språk: Polska

Boka din resa till Kraków

Andra resor till Kraków

Andra resmål i Polen

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.