Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Warszawa

Boka en resa till Warszawa, staden som under de senaste åren har seglat upp som en bubblare bland Europas storstäder med sitt rika restaurangutbud, intressanta historia och trendiga nattklubbar. Besök gärna den mysiga gamla stan, Stare Miasto, som återuppbyggdes efter andra världskriget. I Warzsawa finns flera intressanta museum, däribland Polin som visar de polska judarnas historia samt Muzeum Narodowe där besökare kan se en stor samling av polsk konst från antiken fram till 1900-talet. Missa inte heller det mäktiga kulturpalatset. Byggnaden har bland annat en takterrass varifrån du har utsikt över hela Warszawa.

I den fina parken Lazienki hittar du lugnet bland lummiga träd. I parken finns också en sjö och det vackra ”palatset på ön”, sommarresidens åt Polens sista kung Stanislaw August.  Under sommaren kan du slinka in i parken för att lyssna på en Chopinkonsert.

Prisvärd shopping

I Warszawa är prisnivån låg vilket gör att du kan äta goda middagar och bo på 5-stjärnigt hotell utan att det behöver kosta skjortan.  Här finns också bra shopping för en billig penning. I staden finns många bra gallerior och på gatan Krakowskie Przedmiescie hittar du trevliga butiker.

Land: Polen

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 1,5-2 timmar

Valuta: Polsk Zloty (PLN)

Officiella språk: Polska

Boka din resa till Warszawa

Upptäck Warszawa

Andra resor till Warszawa

Andra resmål i Polen

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.