Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Portugal

Boka en resa till Portugal och upptäck ett land som har ett dramatiskt landskap, sagolika stränder och charmiga städer.

Huvudstaden Lissabon är perfekt att besöka om du längtar efter både strandhäng och stadspuls. Här hittar du ett intensivt nöjesliv, intressanta sevärdheter och en mysig äldre stadsdel (Alfama) som gjort för långsamma promenader i kvällningen. Från Lissabon finns stränder på ett bekvämt pendeltågsavstånd. Tvillingbadorterna Cascais och Estoril bjuder på sköna bad i små vikar, men här kan man också njuta av fina stadsmiljöer, ett intensivt nattliv och härliga skaldjursrestauranger. Inte långt från Lissabon ligger också Sintra, en stad som med sina sagoslott och vackra trädgårdar numera har en plats på Unesco:s världsarvslista.

Hela Portugal är mycket naturskönt, här finns goda möjligheter till vandring och golf. Längst ner ligger Algarvekustens drömstränder med sin finkorniga sand.

Grönskande öar 

Ett annat populärt resmål i Portugal är Madeira. Denna grönskande ö har ett behagligt klimat året om och lockar med bland annat prunkande trädgårdar, vacker natur och fina restauranger.  

Allt fler turister väljer även att resa till ö-gruppen Azorerna som är känt för sin storslagna natur och sitt spännande djurliv.

Huvudstad: Lissabon

Tidsskillnad: -1 timme

Flygtid: Ca 4,5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Portugisiska

Boka din resa till Portugal

Inspiration om Portugal

Andra resmål i Portugal

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.