Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Lissabon

Här kan du boka din resa till Lissabon, Portugals huvudstad. Lissabon är byggt på sju kullar, ett gott råd är därför att nyttja stadens spårvagnar och bergbanan. Färdmedlen är kanske inte de snabbaste alternativen men å andra sidan får du se desto mer av den vackra staden. Buss, båt och spårvagnskort - välj vad som passar dig och din resa bäst. 

Biljetter köper du här

Medeltidsfästningen Castelo de São Jorge ligger uppe på en kulle och erbjuder, utöver en fascinerande resa tillbaka i tiden, en av stadens bästa utkiksplatser. Det praktfulla klostret Mosteiro dos Jerónimos platsar också på listan över Lissabons bästa sevärdheter. Staden har även flera intressanta museum, däribland nationalmuseet Museu Nacional de Arte Antiga som förutom att visa upp konstskatter också är ett tjusigt 1600-talspalats.

Att promenera i Lissabons äldsta stadsdel Alfama är ett sant nöje men också en utmaning. Alfama är en fascinerande labyrint av smala gator och kullerstenstrappor, ta gärna med dig en karta! Här kan du slinka in på en fadorestaurang för att äta gott och njuta av den speciella fadomusiken. I stadsdelen Bairro Alto hittar du Lissabons mest intensiva nattliv med klubbar och barer för alla smaker.

Strandliv i Cascais & Estoril

När du längtar till stranden, ta pendeltåget till de mysiga badorterna Cascais och Estoril. Den fina lilla staden Sintra är också en pärla för dig som är sugen på en utflykt utanför stadens gränser.

Land: Portugal

Tidsskillnad: -1 timme

Flygtid: Ca 4,5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Portugisiska

Boka din resa till Lissabon

Andra resor till Lissabon

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.