Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Zürich

Gör din nästa resa till Zürich och upplev en exklusiv storstad mitt i det Schweiziska sagolandskapet. Staden som ligger i den tysktalande delen av landet, kännetecknas bland annat av sin vackra arkitektur, mysiga kaféer, den pittoreska gamla stan och den intilliggande Zürichsjön.

Mer än bara glamour

Många förknippar Schweiz och Zürich med finansfolk i kostym på bankkontor, dyra klockor och smycken och exklusiva designbutiker. Denna bild stämmer onekligen, men bara till viss del. I Zürich hittar du även gator som Langstrasse och Josefstrasse där du shoppar betydligt billigare än på lyxstråket Bahnhofstrasse och dessutom äter för halva priset.

Låna en cykel vid någon av alla Züri rollt containers för att enkelt ta dig runt i staden, detta är helt gratis, du behöver endast betala en deposition som du sedan får igen när du lämnar tillbaka cykeln. Ta en tur till Gamla stan där du hittar mängder av trevliga kaféer, restauranger och butiker. Missa inte den populära jeansbutiken, VMC.

Natursköna miljöer

Promenera gärna utmed den förtjusande Zürichsjön eller hoppa på någon av turistbåtarna och ge dig ut på vattnet. Turen tar cirka en och en halv timma och bjuder på storslagna vyer och är en otroligt harmonisk upplevelse. Till utsiktplatsen Uetliberg Mountain kan du enkelt ta dig med tåg, härifrån har du en makalös utsikt över Zürich med omnejd.

Maten i Zürich är en vild mix av det lokala köket, tillsammans med det italienska, franska och tyska. Smaka gärna på den klassiska rätten fondue (smält ost med vin, ofta ostarna Gruyère eller Emmental, som man doppar brödbitar i).

Land: Schweiz

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 2,5 timmar

Valuta: Schweizisk Franc (CHF)

Officiella språk: Tyska

Andra resor till Zürich

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.