Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Singapore

Upplev Asien i miniformat och åk på en resa till Singapore. I den moderna metropolen förenas kulturer, språk och nationaliteter. Efter några timmars promenerande i staden kan det kännas som att du har besökt flera asiatiska länder på en och samma dag.

Det finns mängder att göra i Singapore och det smidiga tunnelbanesystemet gör det enkelt att ta sig runt. Här finns allt du kan önska dig - shopping, mat från alla jordens hörn, lyxiga hotell, vackra trädgårdar och ett världsberömt nattliv. Avnjut tibetanska momos (degknyten fyllda med kött eller grönsaker) i Little India eller beundra den vackra moskén Sultan Mosque i det arabiska området.

Staden är himmelriket för shoppingfantasten. På paradgatan Orchard street kan du välja mellan 20 luftkonditionerade shoppingcenter. Letar du efter lite mindre, mer alternativa butiker så är Haji Lane gatan du ska söka dig till.

Gröna oaser

Singapore är en grön stad och när du har fått nog av storstadslivet är det bara att andas ut bland orkidéer, dammar och sköldpaddor i den vackra Botaniska trädgården. En annan imponerande park är Gardens by the Bay. Reser du med barn så kommer ett besök på Sentosa Island definitivt uppskattas. Här hittar du bland annat Universal Studios, ett gigantiskt undervattensakvarium och en vattenpark. Ta dig hit med linbanan för ett litet extra äventyr!

Är du ute efter att uppleva Singapores häftiga nattliv ska du ta dig till Clarke Quay som ligger längs med floden. Här hittar du mängder med trevliga restauranger, barer och nattklubbar. Det finns gott om fina hotell att välja mellan - Marina Sands Bay är en spektakulär byggnad. Bor du här kan du guppa i den häftiga takpoolen på 57:e våningen. En oförglömlig upplevelse!

Till Singapore kan du resa året om tack vare det stabila tropiska klimatet - temperaturen brukar ligga runt 30 grader.

Huvudstad: Singapore

Tidsskillnad: +7 timmar

Flygtid: Ca 14-16 timmar

Valuta: Singapore Dollar (SGD)

Officiella språk: Engelska, Kinesiska, Malajiska & Tamil

Boka din resa till Singapore

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.