Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Resor till Spanien

Funderar du på att resa till Spanien så hittar du allt du behöver veta om landet här.
Vilket Spanien vill du uppleva? En soldränkt ö, shopping- och strandstaden Barcelona, pärlorna längs Solkusten eller pulserande Madrid?

Landet som har varit en semesterfavorit hos svenskar i decennier bjuder på stor variation. Här finns alltid något nytt att upptäcka. Ta till exempel mångfacetterade Mallorca, en älskad charterö som förutom fantastiska stränder också erbjuder storslagen natur med vandringsleder, pittoreska badorter och staden Palma de Mallorca med sitt rika kulturliv. Kanarieöarna är ett bra alternativ året om för dem som söker ett solsäkert klimat och fina stränder. Välj den ö som passar dig – kanske familjevänliga Gran Canaria eller Fuerteventura med sina milslånga stränder?

Även på fastlandet finns det gott om badorter längs kusten. Varför inte kombinera en resa till Málaga på Solkusten med ett par dagar i mysiga Nerja?

Barcelona och Madrid – för shoppingfantasten

I Barcelona kan du varva sevärdheter skapade av arkitekten Antoni Gaudi med shopping, strandliv och restaurangbesök. Huvudstaden Madrid lockar med ett underbart kafé- och kulturliv. Madrid är också shoppingstaden med stort S och här hittar du även några av Europas främsta konstmuseer.

Huvudstad: Madrid

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 4-6 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Spanska

Bad och stad

Boka din resa till Spanien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.